Delavnica poročnega ličenja in pričeske

“Rekla sem da”, je bil zagotovo en od stavkov, ki ste ga povedali prijateljici, ki še ne ve, da bo vaša priča.

Delavnica poročnega ličenja in pričesk je namenjena vsem nevesta, ki se boste poročile v letu 2020. Strokovnjaki na področju ličenja, pričesk in nakita vam bodo svetovali in pokazali svoje delo na samem dogodku. Doborodošla so tudi vprašanja, saj boste tako dobile odgovore iz prve roke in tako izvedele čim več o ličenju, pričeske..
Na dogodku bo možno rezervirati datum za poročno ličenje in pričesko. Seveda boste lahko tudi naročile svoj najljubši kos nakita.

DATUM: 18. februar 2020 ob 17.00 (dogodek bo trajal nekje do 20.30)
KJE: MUD studio Slovenija, Rimska 13, Ljubljana

SODELUJEJO
Tanja Vojnović,
umetnica ličenja in MUD inštruktorica
Katja Mahne,
frizerski studio K.M.
Mojca Janušič Modic, Olivia Rose Design,
oblikovalka poročnega nakita

PROGRAM
– sprejem in spoznavanje udeleženk ob pijači dobrodošlice
– predstavitev poročnega ličenja, poročnih pričesk in nakita
– nasveti za pripravo kože in las na pred poroko in na dan poroke
– vaša vprašanja

Vse udeleženke prejmete:
– vrečko daril, ki jih prispevata Swarzkopf professional, MUD studio Slovenija in Olivia Rose Design
– darilni bon v vrednosti 50 eur, ki ga lahko vnovčite za poročne storitve v MUD studiu Slovenija, delavnico ličenja ali nakup MUD izdelkov.

CENA udeležbe je 50 eur na osebo. S plačilom pred dogodkom si zagotovite mesto na predstavitvi. Število mest je omejeno. Ko bodo mesta zapolnjena, vas vpišemo na čakalno listo.

PRIJAVI SE NA DOGODEK


Po prejemu prijave vam bomo poslali predračun za plačilo. Darilni bon v vrednosti dogodka boste prejele na samem dogodku. V primeru, da v 24 urah ne prejmete naše potrditve s predračunom, vas vljudno prosimo, da nam sporočite to na info@makeupdesignory.eu.

MUD studio Slovenija je prostor, kjer poskrbimo, da je make-up čudovit za katero koli priložnost.
Pomembnejši dogodki v tvojem življenju zagotovo več pozornosti in priprav. Med njimi je tudi poroka. Si morda tista, ki ima zadeve urejene pravočasno ali si tista, ki ji je ok tudi ‘last minute’ možnost?

Kakorkoli, čudovita moraš biti.

TANJA VOJNOVIĆ
Tanja se kot umetnica ličenja srečuje tudi z nevestami. V svojem poklice je strokovno podkovana in zato je svetovanje nevestam toliko lažje. S pravimi in kvalitetnimi izdelki za ličenje vam bo ustvarila make-up, ki bo zdržal cel dan. Svetuje vam tudi glede priprave in nege kože, saj bo le tako make-up čudovit.

KATJA MAHNE
Katja v svojem salonu ustvarja poročne pričeska že 10 let. Katja je v svojem poslu zelo profesionalna in točno ve, kaj dela. Z velikim zanimanjem spremlja modne trende oblikovanja pričesk, se navdušuje nad novostmi in pri oblikovanju pričesk skrbi, da so lasje njenih strank negovani in zdravi.

MOJCA JANUŠIČ MODIC
Mojca se je v oblikovalske vode podala v letu 2017.  Študij umetnostne zgodovine ji je pomagalo, da svoj čut do estetike in barv še bolj razvije. Za izdelavo nakita se je odločila, ko je iskala popoln kos za svojo poroko. Tako se je začelo. Sedaj sodeluje z nevestami na slovenskem poročnem trgu, njene izelke pa imajo rade tudi neveste iz tujine.

Podporniki: Swarzkopf professional, KSFH lasuljarna in trgovina, MUD studio Slovenija, Katja  Mahne, Mojca Janušič Modic