MUD izobraževanje in šola

Make-up Designory (MUD) je namenjen izobraževanju o umetnosti ličenja, kot tudi spoznavanju sorodnih področjih, ki jih začetnik in izkušeni umetnik ličenja mora poznati. Naši evropski studiji si prizadevajo, da bi prenesli kakovostno izobraževanje in izdelke med umetnike ličenja. Vse tečaje, ki so vključeni v našem učnem načrtu, poučuje izkušeno in strokovno osebje. Z MUD-om lahko postanete pravi umetnik ličenja.

Spoznajte MUD - pogled iz ozadja šole

Spoznajte MUD - pogled iz ozadja šole

Prepričajte se, zakaj je Make-up Designory vodilna in prepoznavna šola v umetnosti ličenja in zakaj jo cenijo profesionalci po celem svetu.

Izobraževanje po celem svetu

Izobraževanje po celem svetu

Resnično smo postali največja mednarodna šola v umetnosti ličenja. Skozi izobraževanja po celem svetu doživite tudi popotniško izkušnjo. Postanite del svetovne družine MUD.

 

Spoznajte druge dežele

Spoznajte druge dežele

Ste rojeni za potovanja? Zakaj bi šolanje omejili samo na eno deželo, ko pa imate zaradi izobraževanja možnost videti ves svet? Odkrijte naše tečaje, ki segajo od osnovnih do specialnih.

Karierne storitve: iščete zaposlitev?

Karierne storitve: iščete zaposlitev?

Vaše izkušnje pri nas se ne končajo z diplomo. To je šele začetek vaše bogate kariere. Pridružite se naši skupnosti študentov. Ne zamudite priložnosti in si ustvarite kariero umetnika ličenja.

Zakaj bi morali postati MUD-ov študent?

Naš učni načrt, ki je zasnovan na akademskem nivoju za še dodatno izboljšanje učnega procesa, študentom omogoča veliko praktičnega znanja, ki ga bodo uporabili v resničnem svetu. Vsako leto naša šola izobražuje na stotine študentov iz celega sveta, ki se odločijo za različne programe ličenja. Ne glede na to, ali se študent odloči za zahteven program protetike ali za vedno privlačno lepotno ličenje, Make-up Designory vsakomur omogoča edinstveno znanje.

Micol Martinelli

I chose MUD for the advanced techniques, the International instructors, the approach, and the professional products. The academy offers tons of collaborations and partnerships to create a qualitative portfolio to start working, and is like a supportive family that holds your hand until you can walk alone. Thank you, MUD.

Micol Martinelli
Italy
Alla Knyazhanska, MUD Studio Berlin

Za MUD sem se odločila zaradi vrhunskih inštruktorjev in dobrega počutja, ki me spremlja od samega začetka v tej šoli. S toplino in osebnim pristopom so me prepričali že na prvem srečanju. Naučila sem se veliko in vesela sem, da sem bila del te zgodbe.

Alla Knyazhanska
Germany

I’ve loved this experience since the first day the school, including the amazing instructors, and the know-how they gave me. I have to say, thank you, for everything that I received during this education program.

Alessia Micaela Villani
Italy
Alessia Micaela Villani

Before choosing MUD I already knew what I wanted from my make-up education: real skills, expertise, and valid connections. Gladly, MUD Studio Milano has brilliantly satisfied all my requests, and now I can be confident and competent of my working experiences any time, thanks to the dedicated people working daily to keep the team solid and efficient.

Giorgia Gervasio
Belgium
Giorgia Gervasio

Še niste slišali za MUD?

Želimo si vas spoznati in vas z veseljem vabimo na našo lokacijo. Naš šolski direktor je pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprasanja. Pridobili boste podrobne informacije o tem, katera nova znanja boste osvojili v okviru izobraževanja. Iskanje tovrstnih informacij ni obvezno, je pa priporočljivo.

Poišči navdih!

Biti navdihnjen z umetnikom ali določenim obdobjem, ne pomeni, da ste kopirali idejo, ampak da ste delo na svoj edinstven način interpretirali.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics