Bridal Makeup2018-02-07T13:55:48+00:00

Bridal Make-up

Vaš posel v poročnem ličenju

Osredotočite se na donosni svet porok. Na tečaju študent pridobi znanje vse od komunikacije do oblikovanja popolnega videza neveste. Uspešen poročni make-up mora imeti izdelan načrt za nevesto in njene bližnje. Od tu sledi, da se morajo študenti za uspešno izpeljan poročni make-up, priučiti oboje, poslovanja in dodatnih tehnik ličenja. Poročni make-up ni samo odlično področje delovanja, ampak ti daje tudi visoko stopnjo varnosti pri zaposlitvi.

Trajanje tečaja:21 ur(6 predavanj)

Nevestina pričakovanja

Vaš cilj na tečaju poročnega ličenja? Prepoznati nevestina pričakovanja. Odkrijte različne kulture in se naučite prilagoditi make-up okolju, iz katere prihaja nevesta. Spoznajte, kako okolje, tematika in prizorišče poroke vplivajo na make-up. In najpomembnejše – kako osrečiti nevesto!

Razumevanje stranke

Usposabljanje za poročni make-up se od drugih tečajev razlikuje glede na natančen posvet s svojo stranko. Znati prisluhniti stranki je eden najpomembnješih dejavnkov v tej zahtevni industriji. Da bi ugotovili kakšne želje ima vaša stranka, se boste naučili postaviti prava vprašanja.

Vse je v podrobnostih

Koliko bi morali zaračunati za poročni make-up? Kako se oglašujete? Kje boste dobili navdih? Vse je v podrobnostih in po tem se boste razlikovali od kolegov umetnikov ličenja.  Predstavili vam bomo najpomembnejše vidike, ki jih morate upoštevati, ko se lotite poročnega ličenja. Po zaključenem tečaju lahko začnete takoj – delovno mesto je pripravljeno za vas!

Bridal Make-up – poudarki

  • USTVARJANJE POSLA V POROČNEM LIČENJU

  • OBRAZNE KARTE

  • SAMOSTOJNO PODJETNIŠTVO

  • SVETOVANJE

  • RAZLIČNE KULTURE

A look into our Bridal Class

Impressions of our Bridal course

Datumi tečajev

11. april – 13. april 2018 (redni termin)