Airbrush Make-up2018-02-07T13:54:03+00:00

Airbrush Make-up

Vodilna tehnika nanašanja ličil

Airbrushing je postal eden od vodilnih tehnik ličenja. Na tečaju bomo predstavili orodje in pokazali, kako se ga pravilno uporablja in vzdržuje. Poleg tega se boste naučili, kako ustvariti lep in brezhiben videz. Spoznali boste tehnike, ki jih zahtevajo resne produkcije kot tudi zahtevne stranke.

Priporočamo, da izberete Airbrush kot prvi specialni tečaj v Level II programu. Svoje znanje in prav tako airbrush tehniko lahko unovčite pri izvajanju ostalih tečajev, ki jih ponujamo. Ni nam treba posebej poudarjati, da bo osvojeno znanje imelo velik vpliv na kakovost vašega dela.

Trajanje tečaja: 35 ur (10 predavanj)

Vse prej kot tradicionalni

Airbursh make-up je nedvomno novost na tržišču. V Evropi smo dodobra seznanjeni s tradicionalnim nanšanjem ličil: čopiči in gobice so nepogrešljivi del zbirke vsakega umetnika ličenja.

Držite korak s smernicami make-upa

Vsake toliko časa se na trgu pojavijo nove smernice. To velja tudi za airbrush tehniko ličenja. Fenomen, ki je dobro poznan v metropolah, kot so Hollywod, London in Pariz. Omenjen make-up se predvsem izvaja za televizijo in modne revije. Zadnje čase ga vedno bolj uporabljajo tudi za poročni make-up. Ali ste vedeli, da je airbrush make-up vodoodporen in lahko zdrži do dvanajst ur? Govorimo o dolgi obstojnosti. Airbrush je nujen za profesionalce.

Med usposabljanjem boste spoznali to vsestransko in koristno orodje, ki bi moralo biti del pasu za čopiče pri vsakem umetniku ličenja. Pokazali vam bomo, kako ga vzdrževati, očistiti in predvsem uporabljati za ustvarjanje čudovitega in brezhibnega make-upa.

Airbrush Make-up – poudarki

  • OSNOVE AIRBRUSH-A

  • PODLAGA

  • SESTAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE

  • LEPOTNO LIČENJE

  • UJEMANJE OSNOVE

  • AVANT GARDE MAKE-UP

  • SVETLJENJE IN SENČENJE

  • ŠABLONE

A look into our Airbrush Class

Impressions of our Airbrush course

Datumi tečajev

5. april – 10. april 2018 (redni termin)