V naslednjih objavah vam bomo predstavili MUD diplomante, ki so se s svojim delom dokazali v filmski industriji.

Ko pogledamo nazaj v leto 2018, lahko z lahkoto rečemo, da smo nadvse ponosni na naše z Emmyjem nominirane diplomante. Vsi vedo, da so MUD diplomanti eni izmed najbolj nadarjenih in profesionalnih umetnikov v Hollywoodu, vendar takšnega števila nominirancev, ki prihajajo iz MUD šole, na Emmyjih do sedaj še nismo videli. Ne samo, da je devet naših diplomantov dobilo posebno priznanje, dve naši diplo-mantki, Melissa Buell in Carleigh Herbert sta bili nominirani celo dvakrat. Poleg tega smo videli nekatere nominirane MUD diplomante, ki delajo na istih projektih, kar nas navdihuje s ponosom, saj vidimo da naša Make-up Designory družina živi tudi potem, ko študentje zapustijo naše okrilje.

Jen Fregozo in Nicole Faulkner bila nominirana za Ru Paul`s Drag Race, Melissa Buell in Kristina Frisch sta bili nominirani za njuno delo v seriji Glow.

Letošnji zmagovalni umetniki so pokazali širok razpon slogov in desetletij, od tisočletne priredbe Westworlda do Saturday Night Live s Tino Fey. Med letošnjimi zmagovalci iz Make-up Designory-ja sta bili Emma Faulkes za protetično delo na Game of Thrones in Natalie Driscoll za oblikovanje pričesk v filmu The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Zelo smo ponosni na vse naše nominirane diplomante, ki so z delom na svojih televizijskih oddajah pokazali unikatnost in inovativnost. Z devetimi neverjetno nadarjenimi študenti MUD, ki so priznani za projekte, ki zajemajo vse od pošastne protetike do glamurja 80-ih let, je to letošnja razčlenitev vseh naših diplomantov, ki so jih nominirali za nagrado Emmy.

O samih diplomantih pa v naslednji objavi.