Hugo Villasenor

2018 Nominiran v kategoriji • Outstanding Prosthetic Makeup for a Series, Limited Series, Movie or Special: Star Trek: Discovery • Will You Take My Hand? • CBS (CBS All Access) • CBS Television Studios / Secret Hideout / Roddenberry Entertainment

Hugo Villasenor je MUD diplomant iz Burbank kampusa, ki ima zelo raznolik življenjepis. Med drugim je leta 2016 delal kot nadzornik prodajnega make-upa za film Tenacious D in The Pick of Destiny, kot make-up artist za film The Conjuring 2, sodeloval je tudi pri snemanjih filmov Clown, Scouts Guide to the Zombie Apoca-lypse, The Bad Batch, Mystery Science Theater 3000 in Anabelle: Creation.

Letos je Hugo prvič nominiran za Emmyja, za njegovo delo na Star Trek: Discovery. Nominiran je bil za Outstanding Prosthetic Makeup for a Series, Limited Series, Movie, or Special for the make-up za epizodo “Will You Take My Hand”. To je bil štirinajsti in zadnji del sezone.

Supervising Sound Editor, Jon Mete in njegova ekipa so bili prav tako nominirani za Outstanding Sound Editing za epizodo “What’s Past is Prologue”. Star Trek: Discovery zbira vedno več pomembnih priznanj in vedno več medijske pozornosti. Make-up Designory je izredno ponosen na diplomanta Huga Villasenorja. Živi dolgo in uspešno!