Gina Ghiglieri

2018 Nominacije v kategoriji • Outstanding Makeup for a Multi-Camera Series or Special (Non-Prosthetic):

The Voice • Live Finale, Part 1 • NBC • MGM Television, Talpa Media USA, Inc., Warner Horizon Unscripted & Alternative Television

MUD diplomantka našega kampusa v Los Angelesu Gina Ghiglieri ve, kako napredovati. “Vedno ostanite povezani s svojimi vrstniki … drug drugemu boste kompas in pomagali si boste s posredovanjem dela”, pravi Gina. Njena strast do dela je očitna – ne le, da je njen lepotni make up brezhiben, temveč trdo dela tudi izven obveznih delovnih ur z aktivnim navezovanjem novih poznanstev ter ohranjanjem stikov s svojimi sošolci. Dobila je celo službo na The Voice z navezovanjem stikov in ko so za njeno uspešno delo na televizijskih tekmovanjih v živo slišali tudi vodilni v podjetju.

Leta 2018 je bila Gina nominirana za svoje izvrstno delo za MultiCamera Series or Special (Non-Prosthetic), za svoje delo na obrazih Addison Agen, Christine Danielle, Kyle Jade in druge v oddaji The Voice. “Resnično se počutim tako blagoslovljena, da sem del tega”, pravi. Kot strokovnjak za lepoto je našla službo, kjer je imela ustvarjalno svobodo in odličen odnos z vodjo oddelka, Darcy Gilmore in Key, Kristene Bernard. Poleg tega se je odlično razumela tudi z oddelkom za ličenje in garderobo, s katerimi je skupaj ustvarjala unikatne videze prilagojene osebnemu slogu vsakega nastopajočega.

“Zgodaj zjutraj začnemo oblikovati videz nastopajočih, nato opazujemo njihovo generalno vajo, kjer se odločimo, ali so potrebne kakšne spremembe zaradi osvet-litve ali zaradi morebitne spremembe oblačil, nato pa se dodamo zadnje dodatke in izboljšave, ki dvignejo make up na naslednjo raven” pravi Gina. “Za napake ni prostora.”

Ginin nasvet prihajajoči generaciji diplomantov je, da se cenijo in ostanejo osredotočeni na svojo kariero. “Ne glede na to, kaj je vase plačilo, bodisi nabiranje izkušenj bodisi nadomestilo za vas material, izseki iz časopisov ali priložnosti, da spoznate ljudi v industriji, nisem nikoli delala zastonj,” pravi Gina o svojih izkušnjah. “Tudi če si moraš najti drugo službo, da si plačaš račune, medtem ko si delaš kariero, poskrbi, da je delo, vsaj na nek način povezan z ličenjem, in da je delovnik dovolj fleksibilen, da lahko sprejmeš projekt, ko se pojavi priložnost. Tako delo ne pride hitro. Treba je vložiti veliko časa in izkušenj, da prideš, kamor želiš priti. Vedi, kaj so tvoje sposobnosti in ne pristani na manj kot si vreden. Se posebej z MUD certifikacijo. Le zakaj bi?”