Natalie Driscoll

2018 Nominacija v kategoriji: Outstanding Hairstyling for a Limited Series or Movie:

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story • FX Networks • Fox 21 Television Studios and FX Productions

Še ena izmed uspešnih MUD diplomantk iz Los Angeleškega kampusa in stilistka pričesk za slavne je Natalie Driscoll. Tako kot mnogi drugi je tudi Natalie o karieri v make-up industriji sanjala že od otroštva. Na njeni spletni strani piše: “Že od otroštva sem sanjala, da bi delala make-up in oblikovala pričeske za filme, televizijske nanizanke, poroke in pomembne prireditve. S trdnim delom so se mi sanje tudi uresničile. Danes delam vse, kar sem si nekoč želela.“ Natalie Driscoll je diplomirala v MUDu, danes pa liči in oblikuje pričeske največjih filmskih in televizijskih zvezd za njihove predstave, sprehode po rdečih preprogah in pomembne prireditve.

Natalie je zmagala v kategoriji Outstanding Hairstylist for Limited Series or Movie za delo v filmu The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story in tako že četrtič dobila priznanje za svoje delo. Leta 2012 in 2013 je prav tako zmagala v v kategoriji Outstanding Hairstyling for a Miniseries or Movie za delo v seriji American Horror Story in leta 2016 za oblikovanje pričesk v nanizanki American Crime Story.

Miniserija z devetimi deli raziskuje umor Giannija Versaceja, ki ga je zakrivil Andrew Cunanan leta 1997. Med vsem nasiljem, ki ga serija prikazuje, stilistično prikazuje Evropsko visoko kulturo, kjer nastopajo čudovite valovite dolge pričeske, videz modnih pist, ki je bil značilen za obdobje 90-ih let ter izklesane moške podobe. Ko so v modnih revijah InStyle in Vanity Fair prikazali drzno modo, make-up in pričeske zvezdnice Penelope Cruz, je v zabavni industriji završalo od navdušenja. Talenti Natalie Driscoll so se tu resnično pokazali v vsej svoji veličini.