Make-up Designory: več kot samo šola

A school by make-up artists, for make-up artists – the dream that started it all. “
– Where knowledge and product come together hand in hand! –

Make-up Designory (MUD) je bil ustanovljen leta 1997 v Los Angelesu, v Kaliforniji. Profesionalni in izobraženi make-up artisti so razširili znamko v to, kar je danes – vodilna svetovna šola in vrhunski izobraževalni sistem na svetu.

MUD – Vodilna svetovna make-up šola ima svojo kozmetično linijo izdelkov, ki jo uporabljajo profesionalni umetniki ličenja kot ženske za vsakodnevno uporabo, kjer koli na svetu. Kozmetična linija je izdelana do perfekcije in s kvalitetnimi sestavinami. Kvaliteta izdelkov je naša vodilna nit za razvoj izdelkov.

MUD gre v svet

Leta 2003 je MUD trgovina dodana v šole v Losa Angelesu. To dovoljuje, da se linij izdelkov prodaja v profesionalnem in uporabniku prijaznem okolju.

Leta 208 je znamka ponovno rodila in razširila svojo kvaliteto izdelko tudi izven šole. Končnim kupcem, seveda.

Danes se MUD znamka pojavlja v svetu gledališča, filma, televizije, šolah in drugih sorodnih industrijah. Vzporedno s pordajno strategijo in podpora izobraževanja in profesionalnega pristopa, je danes dostopna vsakomur. Trgovine z MUD kozmetiko so v več kot 35 državah po svetu.

NOV KONCEPT – MUD STUDIO

Naš Mud studio predstavlja najnovejši koncept združevanja izobraževanja in kvalitetnega izdelka, kjer z umetnikom ličenja lahko predstavimo vrhunsko kozmetiko po svetu in vam.